Gratis thuisbezorgd vanaf €50,-
Voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis
Betaal veilig online met iDEAL
Puzzelstadion Dortmund

Bouw nu een 3D puzzel voetbalstadion!

Puzzelen is al decennialang een veel beoefende hobby. Sinds de coronatijd is het als hobby enorm in populariteit gestegen. Veel mensen zaten verplicht thuis en hadden meer tijd over dan normaal, waardoor men op zoek ging naar nieuwe leuke manieren van tijdverdrijf. Voor velen was puzzelen de uitkomst. Alleen een puzzel maken laat je heerlijk tot rust komen, maar het is net zo leuk om met het hele gezin te puzzelen. In vergelijking met vroeger is het aanbod in puzzels aanzienlijk gestegen. Bovendien gaat puzzelen lang niet altijd meer over 2D legpuzzels. Voor de liefhebber van een beetje uitdaging bestaan er tegenwoordig namelijk 3D puzzels.

Alleen puzzelen of samen met je kind

3D puzzels zijn eigenlijk een combinatie van een legpuzzel en een bouwpakket. Omdat je ook met hoogte moet werken, zijn 3D puzzels over het algemeen een stukje moeilijker. Dat betekent ook dat het correct in elkaar zetten van een 3D puzzel veel meer voldoening oplevert. Het beeld dat het maken van puzzels alleen iets is voor kinderen kan dus van tafel geveegd worden. 3D puzzels zijn namelijk behoorlijk uitdagend, al is het natuurlijk hartstikke leuk om samen met je kind een 3D puzzel te maken. Voor de echt jonge kinderen kun je echter beter blokkenpuzzels aanschaffen.

3D puzzel van het stadion van je favoriete voetbalclub

Het leuke aan 3D puzzels is dat eigenlijk van alles een 3D puzzel te maken is. Je kunt het zo gek niet bedenken. Op 3d-puzzelen.nl verkopen we 3D puzzels van treinen, dinosauriërs, knikkerbanen en nog veel meer. Voor de echte voetballiefhebbers zijn er 3D puzzels van verschillende voetbalstadions. Dan moet je denken aan het stadion van bijvoorbeeld Villarreal, Internazionale, Borussia Dortmund of Atletico Madrid. Een voetbalstadion 3D puzzel wordt geleverd met handleiding en bestaat over het algemeen uit zo’n 100 tot 120 puzzelstukken.

Puzzelstadion Dortmund

Het puzzel stadion is net echt!

Op deze manier kun je het voetbalstadion van je favoriete voetbalclub nabouwen en vervolgens tentoonstellen in je huis. Je zult in alle gevallen aan het resultaat wel zien dat het een vrijwel exacte replica is van het echte stadion. Het is dus niet alleen leuk en uitdagend om het stadion in elkaar te zetten, je hebt naderhand ook echt iets wat je tentoon kunt stellen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het voetbalstadion uit elkaar te halen, zodat je het de volgende keer weer opnieuw in elkaar kunt zetten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen