Gratis thuisbezorgd vanaf €50,-
Voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis
Betaal veilig online met iDEAL

Retourneren en garantie

Retourneren

Als klant van 3D-puzzelen.nl bieden wij je de mogelijkheid om een product binnen 30 dagen aan te melden als retournering. Vervolgens heb je ook nog eens 14 dagen de tijd om het product aan ons terug te leveren. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons worden geretourneerd.

Garantie

Als klant van 3D-puzzelen.nl hebt recht op garantie wanneer een artikel binnen het garantietermijn schade of een defect vertoond. Wanneer je recht hebt op garantie, zal het artikel (gedeeltelijk) vergoed, vervangen of gerepareerd worden. Slijtage, verkeerd of intensief gebruik en gebruikersschade vallen niet onder garantie. Voor uitgebreide garantievoorwaarden verwijzen we je door naar onze algemene voorwaarden.

Retour instructies

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden

  • Vul het onderstaande formulier in om je retour aan te melden
  • Wij reageren binnen 24 uur en willen je vragen te wachten onze reactie voordat je het product kunt terugsturen.
  • Bij defect vragen wij je om een duidelijke afbeelding op te sturen van het defect naar info@3d-puzzelen.nl samen met je bestelnummer.
  • De kosten voor het terugsturen (naar schatting €6,95) zijn geheel voor eigen rekening.

Uitsluiting herroepingsrecht

Het herroepingsrecht is uitgesloten voor hygiënische producten waarvan de verzegeling is verbroken.

Je kunt ook gebruik maken van het Modelformulier voor herroeping. Dit is niet verplicht. Het invullen van ons retourformulier is voldoende voor het herroepingsrecht.

Winkelwagen