Gratis thuisbezorgd vanaf €50,-
Voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis
Betaal veilig online met iDEAL

Veelgestelde vragen

Zijn er verzendkosten?

Wij verzenden gratis bij een bestelling van minimaal €50,-. Anders zijn de verzendkosten €4,95.

Is er een fysieke winkel?

Er is helaas nog geen fysieke winkel, enkel online. We kunnen op deze manier een voordelige prijs aanbieden met een groot assortiment. Hou ons in de gaten, wie weet is er binnenkort een 3D puzzel winkel!

Voor welke leeftijd zijn de 3D puzzels?

Wij hebben 3D puzzels voor alle leeftijden. Bij onze producten staan de hoeveelheid stukjes en vaak ook een leeftijd indicatie, wij adviseren u om hier wel naar te kijken. Maar zelfs voor je ouders is het een leuke bezigheid, zolang je maar van puzzelen houdt! Kijk wel uit met kleine stukjes bij jonge kinderen, zodat zij deze niet opeten.

Zijn de houten puzzels ecologisch geproduceerd?

Voor de houten puzzels in ons assortiment worden geen onnodige bomen gekapt. De leverancier houdt zich bezig om zo natuurlijk mogelijk het product te realiseren.

Verkeerde/beschadigde levering

Heb je een verkeerde of beschadigd product binnen gekregen? Neem dan gerust contact met ons op en lees retourneren en garantie m.b.t. de vervolgstappen.

Houten puzzel stuk gebroken

Soms kan het bij de houten 3d puzzels zo zijn dat er een stukje breekt. Let er op dat er vaak een plaat met reserve onderdelen in de doos zitten. Vaak zitten hierin de onderdelen die het snelst breken en belangrijk zijn voor de bouw van het eindproduct. Als dit niet het geval is kunnen wij helaas niets voor u betekenen.

Winkelwagen