Gratis thuisbezorgd vanaf €50,-
Voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis
Betaal veilig online met iDEAL

Knikkerbanen

Knikkerbanen zijn de nieuwste rage in de wereld van de 3D-puzzels. En dat is niet zo gek, want knikkeren is weer helemaal terug! Zowel bij de kinderen op het speelplein als bij volwassenen thuis is knikkeren weer een favoriete bezigheid. Dat bleek ook wel bij het programma Marble Mania, waarin talloze bekende Nederlanders volledig opgingen in het knikkerspel. Wil jij thuis ook graag aan de gang met knikkers, bekijk dan vooral eens ons aanbod van verschillende knikkerbanen. Met een knikkerbaan heb je niet alleen uren speelplezier, maar leer je ook nog eens een hoop over zwaartekracht en techniek. Bij 3D-puzzelen.nl vind je knikkerbanen met de coolste, technische mechanismen, zoals een echt werkende lift. Zoek je dus iets leuks om te doen in het weekend? Of wil je een leuke gezamelijke activiteit voor jou en je tiener? Dan is een knikkerbaan altijd een goede keus!

Toont alle 2 resultaten

Een knikkerbaan saai? Echt niet!

Bij een knikkerbaan puzzel je niet alleen horizontaal, zoals bij een legpuzzel, maar ga je ook echt de hoogte in. En met de 200+ onderdelen ben je lekker lang bezig met het puzzelen en bouwen aan je knikkerbaan. Hierdoor is het een stukje uitdagender, maar krijg je er ook meer voor terug. Na het bouwen van een knikkerbaan, zie je de knikkers langs de gekste wegen door de baan rollen, wat door de bewegende onderdelen een hele belevenis is. Kijk bijvoorbeeld hoe de knikkers omhoog worden getakeld door de lift, of zie de knikkers langs alle draaiende raderen rollen. En als je er even niets mee doet, staat de knikkerbaan ook nog eens prachtig in je huiskamer door de stoere, industriële uitstraling. Onze knikkerbanen zijn dus de meest veelzijdige 3D puzzels voor volwassenen en kinderen.

Puzzels voor iedereen

Weet je toch nog niet zeker of een knikkerbaan iets voor jou is? Kijk dan ook eens bij het andere aanbod van 3D-puzzelen.nl. Voor de echte slimmeriken hebben we moeilijke breinbrekers, ingedeeld per leeftijd. Zo kan je makkelijk de juiste moeilijkheidsgraad kiezen van de breinbreker. Of kijk eens naar de blokkenpuzzels voor de allerkleinsten. Hier vind je gegarandeerd het leukste speelgoed om je kleintje urenlang speelplezier te bieden, met als fijne bijkomstigheid dat het ontzettend goed is voor hun ontwikkeling. De leukste puzzels voor het hele gezin vind je dus bij 3D-puzzelen.nl. En als je vandaag voor 16:00 bestelt, heb je de puzzels morgen al in huis.
Winkelwagen

-
Materiaal
Aantal stukjes
Puzzelthema
Leeftijd