Gratis thuisbezorgd vanaf €50,-
Voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis
Betaal veilig online met iDEAL

Bouwpakketten

Resultaat 25–38 van de 38 resultaten wordt getoond

Van 2D naar 3D

Het maken van puzzels is weer helemaal “in”. Dat heeft onder andere te maken met het nieuwe soort puzzels dat de afgelopen jaren op de markt zijn verschenen. Tegenwoordig werken we niet alleen meer in 2D, maar zijn er ook zogeheten 3D puzzels. Logischerwijs hebben deze 3D puzzels diepte, waardoor ze extra moeilijk zijn om op te lossen. Deze 3D puzzels kun je ook zien als een bouwpakket, aangezien je het zo aangeleverd krijgt.

Een nieuw manier van puzzelen

Een bouwpakket is dus een 3D puzzel die bestaat uit puzzelstukken in allerlei vormen en maten. Uiteindelijk is het natuurlijk de bedoeling dat al deze losse puzzelstukken samen een 3D model van iets gaan vormen. Het leuke van zo’n 3D puzzel is dat de mogelijkheden in principe oneindig zijn. Van alles wat je je maar voor kunt stellen, kun je een 3D puzzel maken. Zo lang de juiste puzzelstukken maar in het bouwpakket zitten.

Samen of alleen bouwpakketten in elkaar zetten

Bouwpakketten zijn dermate moeilijk om in elkaar te zetten dat ze een grotere uitdaging vormen dan een gewone legpuzzel. Omdat het oplossen van een 3D puzzel een intensief project is, is het des te leuker om met de hele familie of met een groep vrienden te doen. Goed samenwerken maakt het oplossen van 3D puzzel namelijk een stuk eenvoudiger. Daarnaast is het uitzoeken van zo’n bouwpakket gewoon erg leuk om samen te doen. Ook alleen is het overigens prima te doen om een bouwpakket in elkaar te zetten. Houd er alleen rekening mee dat het niet zo makkelijk is als een 2D legpuzzel. Alle benodigde informatie voor het oplossen van de puzzel wordt meegeleverd in het bouwpakket.

Creatief met 3D puzzels

Hoe leuk is het om samen een dinosaurus, een platenspeler of een vliegtuig in elkaar te zetten. Bovendien heb je er ook echt wat aan. De opgeloste 3D puzzel kun je uiteindelijk op een speciale plek in huis tentoonstellen. Omdat een bouwpakket over het algemeen bestaat uit houten puzzelstukken, zou je het eindresultaat ook kunnen verven, zodat het nog beter past bij het interieur. Je kunt met een opgeloste 3D puzzel dus ook heel creatief aan de gang gaan. De mogelijkheden van onze bouwpaketten zijn eindeloos.
Winkelwagen

-
Materiaal
Aantal stukjes
Puzzelthema
Leeftijd